sunnuntai 3. elokuuta 2008

Vieläkö riittää toppikelejä?...Summertop

Toivon ainakin minä niin. Dropsin sivuilta löytyi tämä virkatun topin ohje. Periaatteenani on ollut että ainakin yksi virkattu pusero/kesä pitäisi valmistua. Ja tässä tämän kesän versio:Lankana Novitan Samos 6 mm koukulla. Oli tosi hauska tehdä, alaosa tehtiin kahdesta palasta ja yläosa kohovirkkauksella= kaksoispylväät ja kiinteät silmukat vuorokerroksin. Ohjeesta poiketen virkkasin kiinteitä silmukoita viimeistelyksi reunoihin.

Harmi vaan että kesää on enää vähän jäljellä, mutta voisikohan tätä käyttää poolon seurana liivintapaisena? Voisi kokeilla.

I crocheted this DROPS crochet top for myself. Is it too late to wear that for this summer? Maybe, maybe not. Yarn Novita Samos with 6 mm hook. First I crocheted 2 squares that put together as the bottom part of top. After that i crocheted the top part with texture pattern ( 1. row sc and 2. tr). It was nice and quick to do. Simply I like this.

8 kommenttia:

TiinaR kirjoitti...

Kivannäköinen!

SatuU kirjoitti...

Hih, tosiaan näkyy koukku löytyneen!! ;-) Kiva toppi, ja miksikäs ei kävisi just pitkähihaisenkin päälle?

Satu H kirjoitti...

siitähän kiva tuli. :) eiköhän niitä kesäkelejä ole vielä jälkellä, toivotaan ainakin niin. oitsellä kun on kesätoppi vielä ihan vaiheessa..

Heinis kirjoitti...

Tiedä häntä niistä toppikeleistä... Olen töissä tietokoneen äärellä ja kädet ovat ihan jäässä! Pitänee laittaa patteri päälle!

Toppisi on tosi kiva, ja kyllä sitä varmasti voi käyttää pitkähihaisenkin päällä. Tekisi mieli itsellekin tuollaista!

Leena kirjoitti...

Hieno toppi, ja sopii hyvin esim. mustan poolon kanssa syyskeleillä! Paljon täällä blogissa on ehtinytkin tapahtua, uusia lankoja ja uusia suunnitelmia. Ja hienoja lomakuvia! Pian nähdään.....

Ninnu kirjoitti...

Kivan pirteä väri topissa! Toivotaan, että sää vielä iloksi muuttuis... :)

Tuija kirjoitti...

Ihanan pirteä toppi!
Ilmat on mitä on, aamulla kaipaisin jo lapasia työmatkalla, mutta tuo toppihan käy hyvin pitkähihaisen päälle.

Enkeli kirjoitti...

Onpa aika kiva :D Ihan satavarmasti sopii poolon tai miksei jonkun kauluksellisenkin kanssa !