tiistai 16. marraskuuta 2010

Dominolapaset

Lapaskuu on avattu tämänkin lapastelijan osalta. Dominolapaset saivat ko. kunnian itselleen. Malli paikallisesta TaitoShopista Kankurista, josta myös lanka Kirjo-Pirkka huuteli perääni ja hyppäsi kassiini. Dominolapasten ohje, tekotapa hieman omastastani poikkeava, mutta lopputulokseltaan kuitenkin sama, löytyy myös Pähkinänkuoressa-blogista. Langankulutus 3 mm puikoilla 80 g.



Lankaa en mitenkään sommitellut malliin, vaan rohkeasti vain neuloin ja päätin katsoa mikä lopputulos on: nimensä mukaisesti hieman kirjava, mutta menettelee, ovathan ne sävyltään siniset, yksi lempiväreistäni! Nämä käpälänlämmittimet tulevat suojaamaan esikoiseni käsiä jonka käteen istuivat ihan mukavasti. Alunperin suunnittelin näitä itselleni, mutta sittemmin ne osoittautuivat turhan reiluiksi minulle enkä raaskinut lähteä purkamaan. Mallista pidin ja tulen kokeilemaan sitä varmasti toisenkin kerran. Ehkäpä kirjava ja yksivärinen olisi sopiva väriyhdistelmä..

Edit: Ja lauantaina Tampereelle käsityömessuille, kiskaiskaahan hihasta jos näette ja tunnistatte:)

5 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Kivan näköiset, ja ihan just lempiväriset!

Anneli kirjoitti...

On niin kauniit ja nätin väriset ettei osaa edes kertoa sanoin :)

Pami kirjoitti...

Onpa kauniit lapaset!!!!

Villanne kirjoitti...

Kauniit!

Pitsisukka kirjoitti...

Kauniit on lapaset, mielenkiintoinen tuo malli, olen joskus tehnyt sukat samantapaisesti. Yksi niistä harvoista malleista missä monivärinen lanka pääsee oikeuksiinsa.