torstai 4. marraskuuta 2010

Tavalliset tapaukset

Nämä tavalliset tassunlämmittimet valmistuivat Sukkasadon viime tunneilla illan kymppiuutisia katsoessa.Perusmalliset tassunlämmittimet, tosin kantapää hieman tavanomaisesta poikkeava vahvistettu kennomainen. Sen ulkonäkö miellyttää tavallista vahvistettua enemmän. Törmäsin moiseen malliin tehdessä rakkaalleni Twistedit. Ja tykästyihin siihen heti. Helppo ja kaunis, miksi en ole aikaisemminkin tehnyt tuollaista?? Näiden tavisten lankana tuttu ja turvallinen Seiskaveikka. Kuvassa sukkien kaverina hyvän ystäväni Leenan tekemä rakusammakko, joka vartioi lipastoamme.

Tässä kuussa sitten lapastellaan. Tavoite ei päätä huimaa: josko yhdet ja kaikki ylimenevät plussaa. Täytyy pitää rima riittävän alhaalla jottei ala hirvittämään ja tuota alemmashan sitä ei enää saa. Tuohan kuulostaa ihan kouluaikaiselta korkeushypyltä:) Kunhan ei vaan tulisi rimanalitus, niinkuin joskus koulussa kävi! Toiveita onnistumisesta ehkä on, ne ekat kun ovat jo puikoilla.


3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kivat raitasukat.
Erikoinen kantapää, mutta nätti :)

MariJ kirjoitti...

Ihanat sukat! :)

Mulla on täällä eka lapaspari tekeillä, piti käydä heti toimeen, että saa edes sen yhden parin aikaiseksi. :)

Satu U kirjoitti...

Kivat sukat. Tuo on mukavan näköinen tuo kantapää, pitää kokeilla....sitten joskus. Mulla tuo lapaskuu taitaa jäädä väliin....sukkasatokin jäi yksiin sukkiin. Toisaalta harmittaa, mutta...sinä tiedät.