torstai 21. elokuuta 2008

OlympiatunnelmiaUusi lampunvarjostin??

Ei vaan olympianeuleeni valmistautumassa seuraavaan erään. Taideneulotun takin miehusta on paria kierrosta vaille valmis. Vielä olisi hihat jäljellä. Tiukkaa tekee, ansiotyö selkeästi haittaa neulomista. Olisi varmaan pitänyt ottaa lomaviikko:)

Ja nyt on lähellä iso, iso paniikki: lanka uhkaa kaikista laskelmista huolimatta loppua. Ohjeen mukaiset langat ja määrä oli hankittuna. Dropsin Alpacaa jäljellä vajaa kaksi kerää, Cotton viscosea reippaammin. Mahdollista on, että olen hukannut kerän jonnekin kun olen kuljettanut neuletta aina ja joka paikassa mukana.

Onneksi Tapion kauppa riensi apuun, kotikaupungissamme kun ei ole Dropsin lankoja myynnissä. Nyt jännitetään ehtiikö posti kuljettaa huomiseksi perille. Pitäkää peukkuja ja varpaita pystyssä!

Edellisen postauksen Snyni lähettämästä liinasta kyseltiin onko se neulottu: kyllä on ja kooltaan noin 80 cm.

Te, jotka ette ole vielä osallistuneet arvontaan: vielä ehtii. Aikaa olympialaisten päättymiseen saakka. Käykäähän kertomassa parhaimmat ja kamalimmat neulomuksenne!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Toivottavasti saat langat ajoissa! Kivan värinen tuo neuleesi. :)

SatuU kirjoitti...

Hyvä hyvä että ystävämme Tapio auttaa...kyllä ne langat ehtii!!! Eikä paniikkia, kyllä sinä saat sen valmiiksi, usko pois!

Satu H kirjoitti...

voi että, toivottavasti ehtii paketti tulla huomiseksi! kyllähän se tapsa yleensä on nopea liikkeissään.. :)