maanantai 3. marraskuuta 2008

Omituisten otusten kerho

Kirsi haastoi minut kertomaan omituisuuksistani. Huh, tämähän on tosi vaikeaa: taidanpa olla niin omituinen että en tiedä mitkä viisi niistä julkistaisin:)

Tehtävänanto: "paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Innostun helposti kaikesta uudesta ja saamani idea pitäisi saada heti toteuttaa. Ellen pääse toteuttamaan suunnitelmaani, innostus laantuu yhtä helposti kuin alkoikin.

2. Pidän järjestyksestä, silti kaikki tavarat ovat aina väärässä paikassa väärään aikaan. Onkohan tämä omituisuus vai normaalia lapsiperheen äidin arkea?

3. Autossa yksin ajaessa rokki soi täysillä. Varokoot seuraava autoon astuja korviaan, ikiteini mä oon
:)

4. Käsitöitä pitää olla aina useampi kesken: toiset valmistuu, toiset hyytyy alkumetreille. Siksi tässäkin blogissa kirjoitetaan välillä töistä joita ei sitten valmiina koskaan näy.


5. Sukkahousut pitää riisua aina pois päällyshousujen kanssa samanaikaisesti, vie liikaa aikaa ottaa erikseen, wirn*. Tämän seurauksena olen useammin kuin kerran julkisella paikalla onkinut farkkujen lahkeesta pilkottavia sukanteriä...


Enpäs nimeä tätä haastetta erikseen kenellekään. Napatkaa mukaan jos haluatte paljastaa omituisuutenne!

Noista keskeneräisistä töistä: tällä hetkellä salaisuustöitä, sukat ja lapaset. Niistä lisää, jahka valmistuvat joskus :o) Viikonjatkoja!
3 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Minä en tuota sukkahousujuttua paljastanut... :-) Ja tuo rokin soittaminenkin on aivan samanlaista. Mies kuulemma aina säikähtää, kun starttaa autoa, miten kovalla stereot on!! :-)

SatuU kirjoitti...

Melkein vois laittaa mulle samat jutut... hih..mistä tunnet sä ystävän...oiskos jotain samaa??? *wirn*

Satu H kirjoitti...

mullakin soi aina autossa musa täysillä! :)