sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Lapaset lumikelille

Se on sitten meidän leveysasteille saapunut talvi. Eilen olin Neuleystävien kanssa himoneulojan "paratiisissa" Tampereella messuilla. Ja päivän aikana meillä oli maa muuttunut valkoiseksi. Toooosi hauska reissu, uusittava ensi vuonna ehdottomasti!

Ostoksista: tulihan niitä tehtyä. Muutama sukka- huivi- ja lapaslankakerä sekä Lesley Stanfieldin Neulojan Käsikirja, joka on ollut hankintalistalla pidempään. Puikkovarastoa täydensin ja jotain muuta pienempää tarttui myös mukaan. Kuvattavaksi asti eivät päässeet, ehtivät nimittäin käyttöön ja omille paikoilleen ennen kuin huomasin, että ikuistamatta jäivät. Täytyypi muistaa raportoida sitä mukaa kun ovat käytössä.

Ennen reissua työstin neidille lapaset uusimmasta Novitasta, talvi 08. Onteloneulelapaset malli 52. Seiskaveikka pitkästä aikaa puikoilla väreinä fuksia ja vaaleanharmaa, kulutus 90g. 3.5 mm ebenpuiset sukkapuikot työvälineinä. Neiti aikoi laittaa huomenissa käteensä, joten ilmeisesti ihan hyvät tuli. Kinnaskoppaan nakkasin mukaan.

Kiitos huovutuskommenteista, oikeassa moni oli: tonttu hänestä tulee, kunhan vartalo saadaan aikaiseksi. Tuo huovuttaminen on mielenkiintoista, huomenissa jatkan työstämistä. Pitäähän hänen päästä ikkunalaudalle istuskelemaan:)

7 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Tuo oli hyvä mallineule, minäkin tein sitä, mutta kylläkin pipoon.

Kirsi kirjoitti...

Onpas pirtsakat lapaset. Ihanat!

Tupuna kirjoitti...

Kauniit lapaset :)

Satu H kirjoitti...

tosi kivat lapaset! :)

Leena kirjoitti...

Nätit ja lämpimän näköiset!

Pirkkis kirjoitti...

Kivat on lapaset!
Voit uskoa, että minulla oli hauskaa koko tämän SNY-kierroksen ajan. Vaikka ei tunnetakkaan olit kuitenkin kuin vanha tuttu. En tiedä mistä johtui, mutta sinulle oli aivan äärimmäisen helppo keksiä paketteja. Ja kyllä, lupaan tulla joskus vielä neuletapaamiseen! Täytyy ottaa sitten perjantaiksi vapaata, ettei tule liian "rankkaa".

upa kirjoitti...

Oikein namut!