tiistai 19. tammikuuta 2010

Mukaan kampanjaan

Viime aikoina en ole kovinkaan ahkerasti osallistunut erilaisiin tempauksiin. Nyt osui kohdalle sellainen, jota en voi jättää välistä.

Useammastakin blogista olen lukenut Sytomyssykeräyksestä, jonka takana ovat Seijasisko ja Matleena. Kampanjan aikana on tarkoitus kerätä myssyjä naisille, jotka ovat menettäneet hiuksensa sytostaattihoidoista johtuen.

Aihe on minulle tällä hetkellä hyvin läheinen. Lähipiirissäni kaksi naista ovat muutaman kuukauden sisällä aloittaneet rankat sytostaattihoidot. Ja hiusten menettäminen voi olla rankka juttu kaiken muun ohella.

Haluan olla omalta osaltani myötäelämässä rankassa elämänvaiheessa ja ilahduttaa hoidoissa kävijöitä myssyjen muodossa.3 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Hienoa kun olet mukana! Itse olen huomannut että ystävalleni on ollut tosi tärkeää että ollaan soiteltu tavallista useammin ja tapailtukkkin tavallista enempi sairautensa aikana. Hoidot ovat takana ja hän jo pitkällä toipumisen tiellä.

Matleena kirjoitti...

Minustakin on kiva, että innostuit mukaan kampanjaan, kiitos siitä! :)
Löysin myös blogiisi tämän asian merkeissä ja taidanpa poikkeilla täällä vastakin. ;)

Leena kirjoitti...

Hienolla asialla olet Päivi, kaunis ajatus jo symbolisena eleenä. Käsin tekemällä voi viestiä sydämen lämpöä monella tavalla !