torstai 14. tammikuuta 2010

Lämmikettä, lisää lämmikettä

Neuloin ennen joulua tytykäiselle Mario myssyn hänen tämänhetkisestä suosikkiväristään violetista. Mamboa oli jäänyt muutaman vuoden takaisesta projektista jäljelle vajaa kerä. Mutta niinhän siinä kävi, että hieman loppui lanka kesken.

Mietintämyssy käyntiin, mitä teen: pienennänkö aavistuksen vai puranko oman myssyni, jota olen hyvin vähän käyttänyt. Ja mitäpä äiti ei tekisi tyttärensä eteen, paleltukoon vaan oma pää, pääasia että neiti tarkenee (toim. huom. kyllä äidillä päänlämmikeitä löytyy ja lisää suunnitelmissa).Mario sai mukaansa ripauksen kimmellystä Rose Mohairin muodossa. Malli on kyllä erinomainen, sitä on ilo neuloa ja muoto on juuri oikea: Kiitos Jatta!Mario myssy
Lanka: Novita Mambo ja Novita Rose Mohair violetti 111 g

Puikot: 5 mm Knit Picks pyöröt ja sukkapuikot

Sitten seuraava ongelma: mitäs teen lopulla Mambolla? Ratkaisu: myssy tarvitsee kaveriksi lapaset, varsinkin kun tytykäisen lapashylly ammottaa melkein tyhjyyttään tai ainakin yksinäisiä kappaleita, joiden kaverit kummasti katoilevat. Surffailemalla löytyi Kalanruotolapasten malli. Söpö malli, näistä taisi tulla tytykäisen suosikit, mikäli käyttöahkeruuteen on uskominen.Pescovegetarian mittens
Lanka: Novita Mambo violetti 77 g
Puikot: 5 mm Knit Picks sukkapuikotMitä seuraavaksi? Kokeilussa on Magic loop. Tähän asti olen vältellyt ko. tekniikkaa erilaisiin tekosyihin vedoten, ei aikaa opetella, sukkapuikot riittävät hyvin. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja päätin päihittää taikalenkin. Ja mitäpä siitä seurasi.. kaksi keskeneräistä sukkaa, joita vuorotellen lenkitetään.Lopuksi kuviin meidän nörtit:Hyvää alkavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

a)Ihania lämmikkeitä, voi, olen kateellinen ihan...
b)Noi teidän nörttineidit on sitten söpöjä.....
c)Nyt oot sitten ihan kou....eikun lenkissä ;-)

Mari kirjoitti...

Ihana setti!

Taija K kirjoitti...

Ihana tuo kuva nörteistä. Koirakin siinä niin terävänä datailee ;o)

Enkeli kirjoitti...

Huomenia :)
Piti sitten rykästä puikoille heti tuloilleen noi tollaset kalanruotolapaset.. Kiitti linkistä !
Oon mietiskelly mihkä käyttäisin kaksi kerää ärtsyn sinistä mamboa ja noihin sen saa uppoo ;D

Leena kirjoitti...

Ihania pipoja ja noista kalanruotolapasista haluan ohjeen, kunhan tapaamme! Pipoa en ole koskaan oppinut tekemään, kun en ole pyöröpuikkojen ystävä :( t. "esikoisen ikätoverin äiti"

Ninnu kirjoitti...

Kauniita päähineitä! Ihana on myös tuo kuva teidän nörteistänne :-).