torstai 11. joulukuuta 2008

Nimiuutisia ja muita kuulumisiaNyt hänellä on nimi: tonttuystävän nimeksi valikoitui Paavo. Nimiehdotuksia makusteltiin ja pyöriteltiin kielen päällä. Lopulta Paavo vei voiton. Kiitos kaikille kommentoijille erinomaisista ehdotuksista! Niitä ja etenkin perusteluja oli tooooosi hauska lukea.

Miksi Paavo: se nyt vain kuulosti hyvältä, Paavo Blogitonttu, Pete Blogikoiran kaveri. Ihan kuten Aurakin kommentoi: Peten kaveri on oltava Paavo. Leena kommentissaan kyseli Paavon kokoa. Strategiset tonttumitat: pituus lakin tupsusta kengän kärkeen 52 cm ja paino 88 g. Tarkkaa mittaustyötä Paavon kanssa teimme:)

Ja arvonta, suoritettu on. Luotettava satunnaislukugeneraattori arpoi voittajaksi kommentoijan nro 20. Kommentin takaa löytyy Esikko. Onnittelut!! Postailetko minulle yhteystietosi wirkkuu at gmail piste com, niin lähetän sinulle pienen joulupaketin.

Joulukiireet yrittävät puskea päälle. Leivontaa, siivousta ja joulukursseja Kankurissa. Maanantaina kävin valmistamassa jouluisen pallovalaisimen ja tänään olisi vuorossa valokranssin dippaus. Pallovalaisimesta puuttuu enää valot, yritän saada kuviin kunhan olen saanut ne asennettua. Valokranssi mennee lahjaksi, jahka onnistuu.

Joulukiireiden lisäksi perheen Kaulurisankari on työllistänyt roimasti. Viikonloppuna jouduimme käymään päivystävällä eläinlääkärillä peräpään vaivojen vuoksi, niitä tyypillisiä pikkukoirien riesoja.Ja hän on ollut kipeä: öitä valvottu, uikutettu ja vinguttu, mieli maassa, ruoka ei ole maistunut, lääkkeitä saa huijata ottamaan, vettäkin pahimpina hetkinä jouduttu tarjoamaan kauhalla.

Mrr, tämä ei ole kivaa:(

Nyt vaikuttaisi, että käänne parempaan on tapahtumassa. Tänään ensimmäistä kertaa tuli häntä heiluen ovelle vastaan kun kotiuduin. Mikä juhlava hetki! Kun lapset sairastavat tuntuu, että itsekin on kipeä. Nyt tuli koettua että sama koskee koiraa, perheenjäsen kun on.

Ja nyt valmistautumaan valokranssin tekoon, tapaamisiin!

7 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Voi kun kiva että Petelle kuuluu jo parempaa!!! Paaaaaaljon rapsutuksia ja terveisiä Petelle, ja tervehdys myös Paavolle! Samoin hiiriherralle! Ja "ihmisperheelle" kaikille tasapuolisesti mukavaa joulun odottelua, älkää stressatko liikaa!!

Rouva Oranssi kirjoitti...

Mullon kans kauluri, tosin saan sen huomenna pois.

terveisin Vappu, Rouva Oranssin Koira

http://viovappu.vuodatus.net

Satu H kirjoitti...

voi toista. :( kiva kuitenkin että on jo paranemaan päin.

Leena kirjoitti...

Kylläpä onkin Paavo pitkä poika :)!
Sellaista se on koiranelämä välillä, eikä kauluri ole yhtään kiva, siitä jo pelkästään masentuu. Mutta hyvä että Pete on jo entisensä! Helmi lähettää myötätuntoiset miau-terveiset.

Limeadine kirjoitti...

Paranemisia Kaulurisankarille!

Heinis kirjoitti...

Hyvää joulua, Päivi!

Ninnu kirjoitti...

Onnea näin jälkikäteen Paavolle nimestään! Toivottavasti Pete on nyt toipunut täysin! Rapsutuksia hänelle.