maanantai 29. joulukuuta 2008

Joulun välipäivää!

Varsinaiset joulunpyhät tulivat ja menivät, tosin meillä ainakin joulu näkyy vielä pitkälle tammikuuhun. Joulun valot ja kynttilät tuovat sitä kaivattua valoa, jolla tämän pimeän yli jaksaa. Kinkkua ja suklaata syöty urakalla ja siinä sivussa täytekakkuakin. Esikoinen juhlii synttäreitään ensimmäisenä joulun välipäivänä. Kakusta säästin teille pienet virtuaalipalat, silvuplee:Kyllä pakastin on loistava keksintö, samoin hyytelösokeri. Saadaan tuoretta mansikkakakkua keskellä talvea! Kuvassa vasemmalla näkyvä valkoinen ilmestys on itsevalamani kynttilä. Teimme niitä käsityökoulussa ennen joulua.

Muutama joulunalustyö jäi esittelemättä ennen joulua. Kankurissa olin mukana Pallovalaisin kurssilla ja tässä lopputulos:


Valoilla

Ilman valoja

Anoppi sai joululiinan:


Malli Lea Virkkausideoita Lahja-aitta malli 62. Lankana Novitan virkkauslanka.

Joulukortteja tein muutaman virkatuilla koristeilla. Sama lehti malli 14. Lankana Novita Gold.Pahoittelut kuvien surkeasta laadusta, tahtoo uuden kameran!! Osa kuvattu lisäksi kännykällä.

Virkkauspuolelle painottui nuo meikäläisen joulutyöt. Outo ilmiö: tavallisesti virkkausbuumi iskee kesällä:) No vastapainoksi välipäivinä ovat puikot alkaneet suihkia ja pienoinen neuleblääh on ohitettu, onneksi! Aloin jo olla huolissani kun tuntui into laantuvan. Kiireinen syksy ilmeisesti vaikutti.

Tammikuu menee sitten Pääasioissa. Neiti tarvitsee kuupanlämmitintä. Sen työn kimppuun pääsee heti kuukauden vaihduttua muutaman vapaapäivän turvin. Kyllä lyhennettyä työaikaa ei voita mikään, ainakaan tässä elämäntilanteessa!

Aurinkoista viikonjatkoa!

9 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Haa, ehdinpäs ekaksi kommentoimaan! Pallovalaisin on upea! Teidän esikoisen synttärikakku on tehty samalla periaatteella kuin meidän joulunaluslapsen: mansikkaa, hyytelösokeria ja paljon kermapursotusta, meillä tehtiin sydämen muotoon. Tosi kaunis myös tuo käsintehty kynttilä. Onnea päivänsankarille vähän jälkikäteen!

Pirjo kirjoitti...

Kauniita töitä sinulla. Hyvää uutta vuotta! Joo kyllä olisi kiva joku lyhyempi työaika, mutta nyt mennään näin. Tänään menen puoli yhdeksitoista, kerkiää lukea blogitkin ennen lähtöä...

Pami kirjoitti...

Ihania töitä etenkin tuo lamppu!

Hyvää vuoden loppua ja alkavaa vuotta!

Kirsi kirjoitti...

Pallolamput on tosi ihania! Ajattelin samlla toivotella jo Hyvää Uutta Vuotta sinulle. Huomen aamulla lähdemme pikalomalle, joten en ole sitten enää toivottelemassa. Tietokoneen lupasin jättää kotiin, mutta en puikkoja.

Pirena kirjoitti...

Aah, ihanaa mansikkakakkua, lurps.
Kaunis pallovalaisin ja mikäs tuossa kynttilässäkään.

SatuU kirjoitti...

Hienoja töita taasen!! Tahtoo kans tollaisen pallolampun...
Pienoinen blääh täälläkin on..kuka tekis kaikki aloitukset valmiiksi??
Tää tuli justiinsa töistä ja jeeeee huomenna on vapaapäivä!!

JohannaL kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Satu H kirjoitti...

ihania kaikkia oot tehnyt! tommonen pallolamppu ois ihana. :)

uutta vuotta! :)

Esikko kirjoitti...

Kiitos paketista! Hyvää alkavaa vuotta!