perjantai 18. heinäkuuta 2008

Sohvanvaltaajat

Vierassohvallamme on asustellut jonkin aikaa uusi asukki. Tänään päätti muuttaa pois ja ryhtyä uuteen tehtävään. Jos pojan fustisturnaus suo, päässee se huomenissa parempiin kuviin.Pari viime päivää on jälleen seisty jännittämässä jalkiskentän laidalla. Tällä kertaa ei kovin hyvällä menestyksellä pelit ole sujuneet, neljä peliä ja kaikki tappioita. Pelin jälkeen mieli pojilla maassa, mutta ainahan ei voi voittaa. Ja nopeasti tappiot onneksi unohdetaan ja eteenpäin katsotaan.

Otsikko viittaa useampaan sohvanvaltaajaan, totta. Ja seuraava valtaaja taitaa olla tässä epämääräisenä myttynä:Viimeisiä kierroksia vailla oleva Swallowtail Shawl (Interweave Knits fall/06). Puuvillaisena versiona. Lähipäivinä sohvalla, toivottavasti:)

Edit-täti korjailee virhettä 19.7.: kyseessä on poikani jalkisturnaus, ei pojan pojan!! Onneksi en vielä sentään ole mummi, kun tuo pojukin on vasta 13 v. Mitähän lie enteilee:) Tänään tuli turnausmenestystäkin: voitto kotiin, pääsivät pojat lopettamaan urakkansa hyvillä mielin, onneksi.

Hovivalokuvaajani on tänään koko pitkän päivän töissä, joten uusin väkerrykseni ei pääsekään tänään kuviin lupauksistani huolimatta. Lisäksi pakolliset muut työt ovat nielaisseet päiväni: siivousta ym. yhtä mukavaa... No jospa se väkerrys löytäisi kameran luo joku toinen päivä, toivotaan niin.

2 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Hih, teidän sohvanvaltaajat on hiljaisempia kuin meillä....*wirn*

Satu H kirjoitti...

mielenkiintoisen muotoiselta näyttää ekasssa kuvassa oleva.. :)