tiistai 24. kesäkuuta 2008

Valmiiksi tuli... Something ready

...vaikka uhkana oli ufoutuminen! Mystic Light Shawl vironvillasta 4.5 mm Knitpickseillä valmistui juhannuksen aikana. Lanka, jota kului tasan 200 g, hankittu Mervillasta . Oli eka kokeilu KnitPicksin pyöröillä. Ihan ok, mutta minun käteeni istuu ainakin toistaiseksi Addit paremmin. En oivaltanut jujua kuinka irtopäät pysyisivät löystymättä paikallaan. Muuten huivista tuli mieluinen, palmikot kiva yksityiskohta. Ja nuo vironvillan värit liukuvat kivasti.


Ja jottei huivi-innostus pääse laantumaan, saman tien puikoille hyppäsi seuraavan KAL:n, Goddess Knits Mysteryn, ensimmäisen vihje. Tämä voi kyllä edistyä hitaasti, luulen niin. En aio ottaa paineita valmistumisesta. Toisaalta Silvia on mukavaa neuloa ja malli mielenkiintoinen, pyöreää huivia en ole ennen neulonut. Aika näyttää miten tikkaajan käy:)Last weekend I finished my Mystic Light Shawl project. Yarn Evilla 200g with 4.5mm KnitPicks circulars. I like it, colours slides lovely and the pattern's cables is a nice detail. And immediately I started a new KAL project, Goddess Knits Mystery. It may advance slowly, I suppose. Otherwise the yarn, Silvia, is nice to knit and the pattern circular shawl is something new to me. Time will show what happens:)Edit: Kiitti Tui, Hasbu ja Hepsi hyvistä neuvoista noiden puikkojen kanssa, nyt minäkin oivalsin jujun! Ja kaikille: kiitos ylistävistä kommenteista!(tässähän tikkaaja ihan punastuu;o)

15 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

OOOOO!!!! Ihana toi Mystic Light....
Ja..en naura...hih..nauranpas... Hyvältä näyttää alku, eikun uutta vihjettä tulostamaan vaan!!!! *wirn*

Lankakomero kirjoitti...

Tuo Mystic Light on tosi kauniin värinen ja muutenkin kaunis.

Satu H kirjoitti...

oi, sun mystiksestä tuli tosi hieno! :)

Tui kirjoitti...

Ooh, kaunis mystic light, itsellä on tuo ohje odottamassa oikeaa lankaa. :)

Ja knitpiksin pyöröjen juju on siinä että ne kiristää käyttäen sitä pientä metallista "tikkua", pitää siitä kiinni ja pyörittää tipsin kaapeliin kiinni niin se menee tiukkaan eikä aukea kesken matkan.

aura kirjoitti...

Todella kaunis huivi ja värikin on upea!

Pami kirjoitti...

Kaunis huivi!!! Ihanan värinen!

Kirsi kirjoitti...

Tosi ihana huivi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi taas!

Kun puikon päät kiristää aloittaessa tiukasti sen pienen metallijutun kanssa, pysyvät ne mainiosti paikallaan. Minä kiskaisen ne aina niin kireälle, että saan sitten neuleen valmistuttua aukaistakin ne sillä samalla metallijutulla.

Hepsi kirjoitti...

Kaunis huivi ja aivan ihanan värinen.
Juu, sillä pienellä metallihäkkyrällä kun kiristää, niin kyllä pysyy puikon päät kiinni. Ja jos ei siltikään pysy, niin niissä on vikaa ja ne kannattaa laittaa reklamaatioon.
Minulla oli nimittäin ensin sama harmi ja sitten siitä samaisesta puikkoparista vielä irtosi se puikonpää siitä liimauksesta, jolloin vaihdatin sen. Ja uudella puikkoparilla ei ole ollut ensinkään tuota irtoamisongelmaa.
Minä tilasin omani Tinttamarellista.

Limeadine kirjoitti...

Satumaisen upeat värit huivissa!

Ninnu kirjoitti...

Kaunis ja ihanan pehmoisen näköinen huivi.

Leena kirjoitti...

Kaunis on huivi, upean värinen! Kohta näen sen luonnossa niin kuin monta muuta tuotostasi ja saan itsekin uutta intoa välillä hiipuneeseen käsityöharrastukseeni. Mökki-shaali alkaa olla kokoamista vaille valmis.

TiinaR kirjoitti...

Kaunis huivi :)

Tuija kirjoitti...

Kaunishan siitä tuli, tuo lanka sopikin hyvin malliin.
Minulta taitaa jäädä Goddesknitsin mystery väliin, mutta huiveja on kiva tehdä!

Inkeri kirjoitti...

KAunis Mystic Light -huivi ja hyvältä näyttää tuo toinenkin. Itse teen tuota jälkimmäistä kaavioilla 1D,2D ja 3C.