keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Keskiviikkoiltaa

Pikainen päivitys kiireiden keskeltä. Kevätkö se saa tämän kiireen aikaiseksi? Töissä toimipaikkamme muuttaa uuteen osoitteeseen ja asioiden järjestelyä riittää ihan kiitettävästi. Huipennus ensi viikolla, jolloin muuton yhteydessä tietojärjestelmiimme ja puhelimiin on myös tulossa muutoksia. Mielenkiintoista(!) nähdä kuinka kaikki oikein sujuu tai ei suju...

Kotona kevättouhut pihan suhteen, vanhempainiltoja tuplaten samalle illalle huomenissa ym. Taitaapa huominen neuletapaaminen osaltani kutistua lyhyeksi jos ehdin paikalle ollenkaan. Harmi kun viimeksi jäi työesteiden vuoksi väliin. No, välillä tällaista ja toisinaan tasaisempaa. Sitähän se elämä on.

Neulomista: juu aina jossakin välissä muutama silmukka. Valmistumassa jotain, mistä myöhemmin lisää. Mystic Light Kalin nelosvihje paria kierrosta vaille valmis. Oheinen kuva kolmosesta.



Nuo huivit ovat sitten hankalia kuvattavia meidän "mopokameralla". Jotain selvää kuitenkin saa, toivottavasti.

Hyvää keskiviikkoillan jatkoa tasapuolisesti kaikille lukijoilleni!

Pssstt.
Ei kerrota meidän lapsille että äiti juo kahvia samalla kun blogittaa:) Itse aina kieltämässä lapsilta koneen ääressä syömisen...

This time only Finnish, sorry.

4 kommenttia:

satumh kirjoitti...

joo ei näkyny blogilistalla tää päivitys.. meet justkohta ohi musta ton mysticin kanssa, no, kyllä mäkin rupeen sitä taas tekeen sitkun saan eka nuo äitienpäiväsukat tehtyä. :)

Satu U kirjoitti...

Juu ei kerrota ei...eikä sitäkään että meidän äiti tekee samoin.... *wirn*

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että muillakin on (kevät-)kiireitä, ei ole paljon käsitöihin päinkään kerinnyt vilkaista....

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on jännittävää seurata sivusta, minkälainen huivi on valmistumassa ;)