keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Keskiviikkoiltaa

Pikainen päivitys kiireiden keskeltä. Kevätkö se saa tämän kiireen aikaiseksi? Töissä toimipaikkamme muuttaa uuteen osoitteeseen ja asioiden järjestelyä riittää ihan kiitettävästi. Huipennus ensi viikolla, jolloin muuton yhteydessä tietojärjestelmiimme ja puhelimiin on myös tulossa muutoksia. Mielenkiintoista(!) nähdä kuinka kaikki oikein sujuu tai ei suju...

Kotona kevättouhut pihan suhteen, vanhempainiltoja tuplaten samalle illalle huomenissa ym. Taitaapa huominen neuletapaaminen osaltani kutistua lyhyeksi jos ehdin paikalle ollenkaan. Harmi kun viimeksi jäi työesteiden vuoksi väliin. No, välillä tällaista ja toisinaan tasaisempaa. Sitähän se elämä on.

Neulomista: juu aina jossakin välissä muutama silmukka. Valmistumassa jotain, mistä myöhemmin lisää. Mystic Light Kalin nelosvihje paria kierrosta vaille valmis. Oheinen kuva kolmosesta.Nuo huivit ovat sitten hankalia kuvattavia meidän "mopokameralla". Jotain selvää kuitenkin saa, toivottavasti.

Hyvää keskiviikkoillan jatkoa tasapuolisesti kaikille lukijoilleni!

Pssstt.
Ei kerrota meidän lapsille että äiti juo kahvia samalla kun blogittaa:) Itse aina kieltämässä lapsilta koneen ääressä syömisen...

This time only Finnish, sorry.

5 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

joo ei näkyny blogilistalla tää päivitys.. meet justkohta ohi musta ton mysticin kanssa, no, kyllä mäkin rupeen sitä taas tekeen sitkun saan eka nuo äitienpäiväsukat tehtyä. :)

SatuU kirjoitti...

Juu ei kerrota ei...eikä sitäkään että meidän äiti tekee samoin.... *wirn*

Leena kirjoitti...

Kiva kuulla että muillakin on (kevät-)kiireitä, ei ole paljon käsitöihin päinkään kerinnyt vilkaista....

merja kirjoitti...

Tämä on jännittävää seurata sivusta, minkälainen huivi on valmistumassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen