maanantai 7. huhtikuuta 2008

Dog, Misu and Remy

Saanen esitellä, perheemme uudet jäsenet: Remy from Ratatouille, Misu-kisu ja Dog- koira!
Tyttäreni teki Lasten kuvataidekoulussa savesta viehättävät lemmikit, Misun ja Dogin. Huomaa kuvaavat nimet: Taiteilija itse nimesi teokset. Äiti on todella ylpeä aikaansaannoksista! Pääsevät kunniapaikalle olohuoneeseen tarkkailemaan ympäristöään.
Remy on taiteilijatyttäreni uusi ystävä. Hän on innokas Ratatouille -fani ja nähtyään Remyn ohjeen, oli varmistettu äidin sunnuntaipäivän käsityöohjelma. Langanlopuista ja vanusta Remy syntyi. Oli, muuten ensimmäinen englanninkielisen ohjeen mukaan tehty virkkaus.

May I present, our new family members: Remy from Ratatouille, Misu-cat and Dog- dog! In the Visual Arts School my DD made cat called Misu and dog called Dog(!) using the clay. The Artist self named them. Mom is really proud of her! Misu and Dog will settle down to the best place in our living room. Remy is my DD’s new friend, made from yarnover and cotton wool.

7 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Oi miten ihania!!! Kylläpä neitikin osaa!! Olette te taitavaa porukkaa!

Ninnu kirjoitti...

Suloisia!

Satu H kirjoitti...

vähänkö mainio rottanen! :)

Kukka-75 kirjoitti...

Oi kun ihanasti siinä äidin ja tyttären teokset vierekkäin sulassa sovussa =)

Intsu kirjoitti...

Voi kuinka liikuttavia noi tyttäresi työt ja äidnkin työ on söpö. Minun liinassani,aivan oikein,kukkaset ovat Roseeta. Unohdin siinä ne mainita,vaikka otin sen lähikuvankin niistä sitä varten:)

Heinis kirjoitti...

Ovatpa hellyttäviä lemmikkejä! Terveiset tyttärelle!

Sartsa kirjoitti...

Kivat pikku kotieläimet ootte saanu :) Meiän neitin just hain kuvataidekoulusta. On vasta muutaman kuukauden siellä käyny.