perjantai 11. huhtikuuta 2008

Baby Eyelet Socks

Baby Eyelet Socks kirjasta Vogue Knitting on the Go: Socks Two, jonka sain salaiselta neuleystävältäni. Kiitti, kirja pääsi heti käyttöön:) Tehty Karhunvatukka puseron langanlopuista, Baby Ull 22 g, 2.75 mm Knitpicksit.Tämä neuloja on saanut tämän talven / kevään ensimmäisen flunssan ja nyt riudutaan taudin kourissa. Ei kuumetta, mutta kyllä tämäkin nuha ja väsymys osaa hidastaa tekemistä. Onneksi tänään on vapaapäivä niin saa ottaa hieman rennommin. Olen jonkin aikaa tehnyt lyhennettyä työviikkoa: perjantait vapaata. Enpä kovin helposti taida vaihtaa takaisin entiseen jos itse voin vaikuttaa. Aikaa itselle, perheelle, kuntoilulle ja tietysti käsitöille vähän paremmin. Tämä mamma tykkää! Hyvää viikonloppua kaikille!
Baby Eyelett Socks from Vogue Knitting on the Go: Socks Two. My Finnish SP sent this book for me. Yarn Gjestal Baby Ull 22g and 2.75 mm dpn. I’ll give them as a present with the Karhunvatukka pullover to my friends baby.

9 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Kiva mallineule noissa sukissa. Flunsalle,hus,hus pois! Lepäile nyt ja hoitele itsesi terveeksi. Mukavat viikonloput sinnekin:)

Kukka-75 kirjoitti...

Söpöt ja ihanan väriset!

Satu H kirjoitti...

aikun nätit, sanoo yökyöpeli. :)

SatuU kirjoitti...

Oiiiiiih ihanat!!!

SatuU kirjoitti...

Käväises blogissani!!

TiinaR kirjoitti...

Söpöläiset!

Kirsi kirjoitti...

Paranemisia sinulle!

Limeadine kirjoitti...

Kivat pikkusukat!

Heinis kirjoitti...

Söpöt sukat! Lyhennetty työviikko on kiva keksintö varsinkin perheelliselle, olen samaa mieltä. Paranemisia flunssasta!