lauantai 4. kesäkuuta 2011

Multnomah

Jälleen on koulujen päättymisajankohta käsillä. Kuinka nopeasti vuosi aina kuluukaan! Tänä vuonna halusimme Neiti Kuopuksen kanssa muistaa opettajaa huivilahjalla. Malliksi valikoitui Multnomah, kaunis ja helppo malli. Ja sopivan kokoinen. Kaapistosta löytyi vironvillaa Evillaa 104 g, vieläpä sopivan värisenä, joten valinta oli helppo.Alkuperäisestä mallista poiketen toistin reunuksen pitsimallikertaa vain 8 kertaa, syynä langan loppuminen. Tarkasti tuli käytettyä, jäljelle jäi vain n. parinkymmenen sentin palanen:) Käsiäni kiidättivät 3,5 mm pitsiAddipyöröt, yhdet ikuisista lemppareistani. Toivottavasti ope pitää saamastaan lahjasta.Tällä hetkellä työn alla ovat sukat jollekin Suomen satavuotiaalle. Keräys, jonka Mirka Johansson on laittanut alulle vastavetona Kelan päätökselle lopettaa torkkupeittojen jako satavuotialle. Juttua keräyksestä myös mm. Yle Areenassa. Tämä on keräys johon ei vain voi olla osallistumatta. Annetaan hyvän kiertää!

8 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Kaunis huivi!

Anneli kirjoitti...

Upea, tosi kaunis huivi :)

Pitsisukka kirjoitti...

Onkin nätti huivi, kivasti näkyy tuo langan värin vaihtuminen.
Aiemmin oleva taikabolero on myös ihana.

Sartsa kirjoitti...

Kaunis on. Ihailen aina toisten tekemiä huiveja, kun en oikein ite saa niitä alullekaan. Toikin ois varmaan aika nopee tehä?

Leena kirjoitti...

Tosi viehättävä huivi, vonkaan sulta ohjeen, kunhan taas nähdään:)

Ninnu kirjoitti...

Voi miten ihana! Upea lahja. Varmasti paras mitä ope sai.

Anonyymi kirjoitti...

Voisinko mitenkään jostain saada suomenkielisen ohjeen? Olen kutonut pitsiin asti, mutta sitten loppui englanninkielentaito.

PäiviP kirjoitti...

Anonyymi: pahoittelut huomasin vasta nyt huhuilusi suomenkielisen ohjeen perään... Jos et ole saanut sitä jo niin laita postia minulle osoitteeseem wirkkuu ät gmail piste com niin yritän suomentaa puuttuvat osat. t. Päivi