lauantai 31. lokakuuta 2009

Baktus, Pipo & Marjaretki

Ensimmäisenä haluan kiittää kaikille edellisten postausten kommentoijia. Kommentteja on aina yhtä kiva lukea:)

Pitkin lokakuuta on valmistunut muutama työ, jotka halusivat julkisuuteen yhdessä. Ujostelivat raukat yksin esiintymistä.

Sukkasadon Perunalaariin ehti mukaan vielä säärystimet neidille. Perusmalli 3o ja 2n mallineuleella, lankana Novitan uusi Nalle Marjaretki Puolukka. Sopivan joustavat ja lämmittävät. Saaja oli tyytyväinen.

Yhdet sukat, uusimman Ullan ohjeella Verso, ovat tekeytymässä. Toinen sukka valmis ja toinen kantapäävaiheessa. Vielä olisi muutama tunti aikaa neuloa valmiiksi, eivät vaan taida ehtiä enää kasvattamaan minun satoani.Pitihän se minunkin kokeilla Baktusta. Hyvä, että kokeilin: loistava tv-neule, kaikessa yksinkertaisuudessaan rentouttava toteutettava. Tuota mallia pitää käyttää uudelleen! Näissä neuleissa olin Novita-uskollinen: Seitsemän veljestä Polkka juoksi 4 mm Addeilla 210 g. Ensimmäinen Baktukseni pääsi tyttären asukokonaisuuteen.Asukokonaisuutta täydentää päähine. Tyttäreni on saavuttanut iän(11v), jolloin ollaan hyvin tarkkoja siitä mitä päälle puetaan. Viime vuotiset pipot ovat out, nyt pitää olla myssy. Onneksi äidin tekemät kelpaavat. Sopiva malli löytyi Suuri Käsityölehdestä 2/08 (vihreä hattu, suunnittelija Merethe Vandås). Lanka Nalle 51g ja puikot KnitPicksin 3 ½ sekä 5 mm pyöröt. Kuvasta malli erottuu valitettavasti huonosti, neidillä kun on musta kausi menossa... mutta malli on pitsineuleinen, sama kuin omassa viime vuonna toteuttamassani myssyssä.Kirsi kyseli kommentissaan mitä Fannylle kuuluu: hyvää kuuluu, kasvaa kohisten ja vauhtia riittää! Pete on hyväksynyt täysin uuden perheenjäsenen, ikävöi kovasti jos joutuu olemaan Fannysta erossa. Ovat he vaan mainio parivaljakko!

7 kommenttia:

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Itseraidoittuva lanka sopiikin näköjään tosi hyvin tuohon huivimalliin. Myös säärystimet ovat kauniit.

Mari kirjoitti...

Kauniita neuleita! :) Sinulla on muuten ihana sivupohja blogissasi!

Eija kirjoitti...

Moikka, Samat sanat kuin Marilla on tosi kaunis sivupohja. Tulee luettua tuolta syötteenlukijan kautta niin ei näe koko blogia ollenkaan. Neuleetkin on tosi kivoja.

kirsi kirjoitti...

Kivoja syksyneuleita!

Fannysta onkin kasvanut oikea raisuli :) Ihanat Pete ja Fanny!

Heli kirjoitti...

Katsoinkin viikonloppuna, että tyttäresi näytti niin tyylikkäältä. Kiinnitin erityisesti huomiota hyvän näköiseen myssyyn.

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Ihania neulomuksia!

Sartsa kirjoitti...

Tyttö onkin nyt saanu koko setin. Ihanaa kun on halukas neuleiden käyttäjä. Silloin sitä neuloo ihan mielikseen. Vaikka kyl niitä tuntuu jäävän tohon varastoonkin pyörimään ja oottamaan parempia päiviä :D
Tota Baktus-juttua miäkii oon katellu.