lauantai 10. tammikuuta 2009

Päänlämmikettä


Neidin päätä lämmittämään syntyi Villapeikon ihastuttavalla mallilla Mesi. Sinikirjava Nalle Colori ja luonnonvalkoinen Nalle. Tuo Colorin sävy miellyttää minun silmääni erityisesti. Se vaan on jotenkin niin raikas. Langanmenekki yhteensä 51 g. 3 mm:n bambupyöröä ja sukkiksia. Pääasiat osaltani avattu.


Malli on erinomainen: kaunis ja niiiiiin mukava neuloa. Taidanpa kokeilla joskus myöhemminkin. ToDo lista raukka:)Meillä on uusi kamera. Canon Ixus90. Kylläpäs tuntuu hyvältä vanhan rinnalla! Nämä kuvat ekat uudella räpsimäni.

Eilen alkoi kevätkausi Käsityökoulussa. Punontaa sisältää kevätkautemme. Aloitimme metallista ja jatkossa myös pajua. Harjoitustyömme on kynttilälyhty, seuraava jo jotain suurempaa. Mielenkiintoista touhua, koukutti minut.

Olen minä onneton kun tuntuu, että kaikkeen mahdolliseen hurahdan. Syksyllä tuntui, että antaakohan aikatauluni myöten jatkaa tuolla, mutta nyt se antaa itselle niin paljon, että enpä taida malttaa lopettaa. Jospa se antaisi voimia pyörittää arkea. Hyvää viikonloppua kaikille!

11 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Hyvää viikonloppua sinullekin. Nätti on mysssy, väri myös.

SatuU kirjoitti...

Oi miten nätin myssyn sai teidän Neiti! Ja hienoja kuvia äiti napsi uudella kameralla, onnea siitäkin. Kiitos sinulle Ystäväni tsemppauksesta, ehkäpä se tästä...kummasti auttoi kun torkahdin sohvalla - nyt on heti parempi mieli - flunssa vaan taaaaas yrittää iskeä :-(

Tupuna kirjoitti...

Kivan näköinen pipo. :)

Mari kirjoitti...

Kaunis pipo!

Hepsi kirjoitti...

Oi kuinka kaunis pipo!

JossuP kirjoitti...

Aivan ihastuttava päänlämmitin, kivat värit, raikkaat niin kuin sanoit.

Satu H kirjoitti...

hieno on! onnee uudelle kameralle kanssa! :)

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Tervetuloa mukaan vaan Kevätpäiväntasausyllätyshuivin neulontaan!

Ninnu kirjoitti...

Tosi kiva mesimyssy! Oikein ihana.

Leena kirjoitti...

Tosi kaunis ja lämpimän näköinen myssy. Kyllä itseen ja omiin harrastuksiin kannattaa satsata, se on vain plussaa perheelle ja työelämällekin!

villapeikko kirjoitti...

Hauskaa nähdä näitä pipoja muiden tekeminä! Suloinen on!