perjantai 12. syyskuuta 2008

Täällä ollaan

vaikka blogirintamalla on viimeaikoina ollut hiljaista. Ja eipä noita valmistuneita töitäkään ole näkynyt. Missä lie luuraavat... olen yrittänyt huhuilla nurkista ilman vastausta: villakoirat sieltä vain haukkuvat. Saa ihmettemään missä se aika oikein kuluu töissä, pihatöissä, lenkkeilessä, arkipuuhissa?

Näinkö paljon se työnkuvan muutos kaksivuorotyöhön vaikutti? En ole vuosiin tehnyt vuorotyötä, jos tuota kaksivuorotyötä sellaiseksi voi sanoa. Niin tavallista hoitajan työssä kuin se onkin. Kaipa se tässä ajan kanssa tasoittuu ja elämä normalisoituu.


Viime viikolla alkoi uusin harrastukseni: käsityökoulu. Tai virallisesti oli jo toinen kerta, ensimmäinen kerta oli taloon ja tulevaan tutustumista. Tällä kertaa pääsimme varsinaisen aiheen ääreen. Kokeilimme kierrätysköysitekniikkaa, jotta osaamme hyödyntää sitä varsinaiseen työhön. Suunnitelmia vilisee ajatuksissa ja paperilla. Tämä on mielenkiintoista vaikka vähän erikoiselta voi näyttää!

Tarzanin liaani?

5 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Työt vaikuttavat yllättävän paljon harrastuksiin... :-)

Yritän huomisen päivän aikaan saada kuvan blogiini arvontavoitostani. Kiitos vielä kerran! Paketti oli aivan ihana! :-)

Satu H kirjoitti...

musta tuntuu kyl ihan samalta, et mitään ei muka ehi kun on vuorotyössä..

Tupuna kirjoitti...

Vuorotyö verottaa :(

SatuU kirjoitti...

On se niin harmi kun työt haittaa harrastusta....Jaksamista, Ystäväni!!

Eija kirjoitti...

enpäs sitten tapaamiseen ennättänyt, kotona oltiin pari minuuttia yli kuusi. Kovalla kiirellä perunat kiehumaan ja kahvin keittoon. Kivaa oli reissussa mutta kiva on kotonakin.