sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Purkamista / Unravel

Onkohan se niin että kun joku projekti menee purkamisen puolelle, niin muutkin haluavat liittyä seuraksi. Muutama päivä sitten hyvällä alulla ollut konttineuleen alku sai purkutuomion kun se ei miellyttänyt silmää kuten mainitsinkin. Nyt kontit ovat lepotauolla.

Eilen illalla huomasin vauvaneuleessa, että palmikonkierrot eivät mene samoin kuin takakappaleessa, väärä kiertokohta ja jossakin kohdassa vielä liian harvassa. Ei ymmärrä: sen siitä saa kun ei lue omaa ohjettaan eikä katso tarkasti, vaan luottaa muistiinsa:( Purkuun meni melkein koko etukappale, oli jo yli puolenvälin. En olisi ollut niin tarkka jos olisi jäänyt itselle, mutta kun menee lahjaksi... No nyt ollaan uudella innolla työn kimpussa ja sisuuntuneena pistellään reipasta tahtia valmiiksi.
Hyvää (ja purkuvapaata) alkavaa viikkoa kaikille vierailijoille!
Last day
s I have unraveled too much. I knitted entrelac but I did't like it. So I unraveled it. The new one with other colours is coming lately.
Yesterday I noticed that in the babypullover I've been knitting cables wrong. Lesson nro 1: read your own patterns carefully:) And again unravel: almost complete front:( Above you can see a little bit of the pullover.
Have a nice (and unravelfree) week!

Muoks 16.3 n. klo 19 : Pientä fiilausta ja kuvan vaihto

4 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Juu pitänee se oma ryhmä perustaa meille....miten olis Purkuryhmä? :)

Leena kirjoitti...

On hyvä kuulla, että muillakin menee joskus pieleen, kuten itselläni käsitöissä ja maalaamisessa, toisaalta epäonnistumiset voi joskus poikia jotain uuttakin. Luovuus on asenne ja se tekee välillä nöyräksi....

Tulevaa vierailuanne odotellen :)!

Satu H kirjoitti...

no voi hitsi. minäkin purkasin viikonloppuna yhden pipon alun kun en halunnutkaan sitä ko. langasta. :D

Sartsa kirjoitti...

Purkaminen kiristää hermoja :+(
Kivoja pääsiäiskoristeita oot koukunnu. Mukavata piäsiäistä ;)