lauantai 16. helmikuuta 2008

Muutettu on!

Wirkkuu & Tikkuu keräsi kamppeensa ja päätti pitkän harkinnan jälkeen muuttaa uuteen osoitteeseen:) Tästä eteenpäin tekemiseni löytyvät tästä uudesta blogista. Blogin sisältö ei tule muuttumaan, vaan edelleenkin pääosassa ovat käsityöt ja blogia vartioi entiseen malliin blogikoirani Pete.
Vanha vuodatuksen blogi
on ainakin jonkin aikaa hengissä ja kaikki aikaisemmat juttuni tulevat löytymään sieltä.Lähipäivinä päivitysten joukossa saattaa liikkua haamuja kun muokkailen ulkoasua sopivaksi, pahoittelut jo etukäteen. Mutta kyllä sinne varmasti oikeitakin päivityksiä mukaan mahtuu.
Jotta tämä ei ihan kuvattomaksi turinoinniksi heittäytyisi, niin tuossapa kuvaa korissa matkustavasta epämääräisestä mytystä, joka huomenissa on toivottavasti hieman erinäköinen:

7 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Hihhei olinko eka???? Onnea "uuteen kotiin" !!! Tervetuloa tänne bloggerin puolelle!!!

Markka kirjoitti...

Tervetuloa tosiaan bloggerin puolelle, missä kaikki toimii helpommin ja kaikki näyttää paremmalta!

emilia kirjoitti...

onnea uudistuneelle blogille!

Ninnu kirjoitti...

Onnea minunkin puolestani uudelle blogille! Mukavaa, että näyttää siltä, ett' muuten kaikki on ennallaan; osoite vain toinen :-). Olet toinen tietämäni, joka muuttaa vuodatuksesta pois. Vuodatus vuotaa :-). Blogikoirulle rapsutuksia!

Pami kirjoitti...

Onpa paljon muuttanut tänne bloggerin puolelle viime aikoina porukkaa. Ja minä joskus aioin vaihtaa vuodatuksen puolelle, kun en heti tullut sinuiksi bloggerin kanssa.

Mutta mitä olen kuullut vuodatuksen ongelmista, niin nyt ymmärrän hyvin! Onnea vaan tälle puolelle!

Heinis kirjoitti...

Tervetuloa tänne! Odotan kiinnostuneena, mitä keväisen viheriästä mytsykästä huomenissa kuoriutuu. Mulla on samannäköistä lankaa 400 g, enkä ole vielä päättänyt, mitä siitä hahmottelisin. (Kun entisetkin "hahmotelmat" ovat kesken. Voi voi.)

Satu H kirjoitti...

onnea uudelle blogille. :)