torstai 2. lokakuuta 2008

Sny yllätti jälleen

Sny-ystäväni osaa sitten yllättää kerta toisensa jälkeen. Eilen vaihtui kuukausi ja paketti kolahti laatikkoon. Eikä mikä tahansa paketti:Knitpicksin 5 mm:n irtopäät ja palmikkopuikot kolmea eri kokoa, ne puiset ihanat, vau! Uusi lankatuttavuus: Wisdom Yarnsin Poems, 100% villaa kauniissa ruskean sävyissä Staghorn Cable Neckwarmerin ohjeen ja nappien kera. Lanka ohjeineen ja nappeineen jonottaa puikoille ja toivoo pääsevänsä työn alle mahdollisimman pian. Taitaa käyttää hyväkseen viehätysvoimaansa ja kiilata röyhkeästi muiden suunnitelmissa olevien töiden edelle:) Lanka on unelmanpehmeää, vaatii silittelyjä aina ohikävellessä. Ja olihan paketissa herkkuja myös: Kismet, nam, nam! Toistaiseksi vielä kääreessä, mutta en mene vannomaan kuinka kauan.

Knitpicksit pääsevät työhön Dropsin palmikollisessa raglantakissa, jonka mallitilkut ovat parhaillaan pingottumassa.

Valtavan iso Kiitos SNY, voit olla varma että tykkäsin ja paketti toi piristettä sateiseen päivään!!!

Ja nyt tämä neuloja valmistautuu lähtemään neuleystävien tapaamiseen Katariinassa tyttären sukan kanssa. Toinen on valmis ja toinen hyvällä alulla, jospa illan mittaan etenisi ja osaltani Sukkasato kypsyisi sen aikomani yhden parin verran.

6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut :)

Kirsi kirjoitti...

Voi miten ihana paketti!

satumh kirjoitti...

hieno paketti, kuten kerroti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Muka paketti, kertakaikkiaan :)
Lanka on todella kauniin väristä !

Anonyymi kirjoitti...

Mukava.. mihkä mun kirjaimet katos :S

Anonyymi kirjoitti...

Ehdinpä pitkästä aikaa käymään sivuillasi työ- ja taidekiireiden lomassa, ja paljon näyttää tapahtuneen: uusia töitä, yllätyspaketteja ja Herra Hiirikin tuli sitten nähtyä! Aivan itseäkin himoittaa nuo ihanat ruskeat ja vihreät langat, mitähän taas keksisi? Olen sentään saanut yönsinisen shaalin ja yhden kaulahuivin valmiiksi, nyt jatkuu neliöiden virkkaus makkarin tyynyihin silloin kun ehdin istumaan tv:n ääreen.