lauantai 20. syyskuuta 2008

Paketti SNY:ltä

Syksyn Sny:ni vihjaili muutama päivä sitten lähettäneensä minulle toisen paketin tässä kuussa. Ja eilen paketti, ihanan vihreä, kolahti postiluukkuun. Kiire oli avaamaan, en ehtinyt edes kuvaamaan kaunista pakettia. Mutta sisältö pääsi kuviin:Teemana vihreä, tuota Nallen uutta sävyä olen kaupassa käsissäni pyöritellyt ja miettinyt pitäsikö syksyn mittaan kokeilla. Nyt ei tarvitse enää miettiä. Molemmat lapset tekivät siitä jo tilauksen. Luultavasti päätyy lapasiksi molemmille, se oli toive. Mukana oli myös kiinnostava ohje kranssista ja siihen sopiva Rose Mohair aitojen makean veden helmien kera. Kokeiltava on, varmasti kiva pikkutyö.

Lisäksi tuikkuja, niitä parhaita ja kauniisti palavia:), 3 mm bambupuikot, omppusaippua, Aarikan rintakoru ja neuloja. Kiitos SNY:ni! Näkee että tosissasi haluat saada toisen hyvälle mielelle ja onnistut siinä loistavasti!

Huivivaihdon huivi on parhaillaan pingottumassa ja lähtee pikimiten saajalleen. Siitä toivottavasti ensi viikolla lisää.

Perheemme sai tänään uuden jäsenen. Kristan Niisku-hiirelle syntyi yllätyskolmoset. Niistä hiiripoika jäi vaille kotia. Meidän Kuopus oli jo pidempään esittänyt toivetta pikkuisen hankkimisesta, äiti heltyi ja niin Herra Hiiri muutti meille tänään. Hyvin on alku sujunut, utelias nuorimies ja ei moksiskaan muutosta. Kuvia hänestä näette lähipäivinä.

5 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Siskot lähettävät velipojalle terveisiä täältä meiltä!!

Kivan paketin olet saanut.

Niin, ja se ongelmanikin on nyt ratkennut...

satumh kirjoitti...

no niin mää arvasin et se hiiru saa teiltä kodin! hienoo. :)

wau, jo toinen paketti samassa kuussa! minä vielä oottelen..

Pirjo kirjoitti...

Ihana paketti, tuo Nalle oli kivaa neuloa. Kiitos viihtyisästä illasta luonasi torstaina ja kiitos myös kodittomalle tarjotusta kodista!

Kirsi kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta huivista. se tuli tänään.