perjantai 6. tammikuuta 2012

Polvareita ja tuubia

Viime päivityksen jälkeen tämän blogin päivittäjä on neulonut parit Bambumetsäsukat. Tuo malli on mielenkiintoinen, sopivasti koukuttava vai pitäisikö sanoa puikottava:) eikä vielä neljännenkään valmistuneen parin jälkeen tunnu tylsältä neuloa. (toim. huom.yhdet ovat jääneet kuvaamatta ja bloggaamatta)



Nyt neulotut parit ovat valkoiset eivätkä poikkea toisistaan kuin langan verran ja ovat valkoisina ah.. niin hankalat kuvattavat! . Molempia pidensin yhden mallikerran (malli 2) verran eli pari lehteä enemmän kuin mallissa on. Toiset ovat perinteiset Seitsemän Veljestä -sukat menekki 195 g ja toiset Nallesta tikutetut 130 g langankulutuksella. Kummatkin neulottu 3 mm Addin pyöröpuikoilla kaksi sukkaa kerrallaan. Eipä tule toisen sukan syndroomaa.



Joulun aikana Neiti Kuopus sai uuden nyt niin kovasti muodissa olevan tuubihuivin: 37 silmukkaa ja sileää neuletta. Valkoinen TeeTeen Cacao sai seurakseen ruskeasävyisen Sandnesin Kitten Mohairin. Toimiva parivaljakko 15 mm Addin pyöröille. Nuo Addin puikot ovat aina olleet minun suosikkejani ja tulevat kaikista uutuuksista ja kokeiluista huolimatta varmasti säilyttämään asemansa tämän neulojan käsissä. Niiden tuntuma on vaan niin hyvä! (Tämä sivuhuomautuksena todettakoon.)



Huivista tuli pehmeä ja ilmeisesti ei kutita, niin ahkerasti sitä on käytetty. Cacaota kaksinkerroin kaulan ympärille kiedottavaan tuubiin kului 51 g ja Kitten Mohairia 62 g. Vielä jäi lankaa vaikka toiseen tuubiin. Sopiskohan tuo valkoinen Cacao vaikka Rose Mohairin kanssa yhteen tai sitten jonkun ihan muun kuin mohairlangan pariksi, ehdotuksia??



Kirjoitustahti tähän blogiin on uhkaavasti harventunut. Välillä olen harkinnut jopa koko blogin lopettamista. Muu tekeminen on vaan niellyt aikaa bloggaamiselta, käsitöitä toki valmistuu kuten ennenkin. Mutta tällä hetkellä on tuntuma, että jatkan ylläpitoa. En ota paineita vaan julkaisen silloin kun ehdin ja siltä tuntuu. Toivottavasti jaksatte kuitenkin seurata.

Hyvää alkanutta vuotta lukijat!