sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

SSSH

Sssh = hiljaisuus vaiko sukat, sukat, sukat, huivi? Ihan miten vaan. Hiljaisuutta tässä blogissa tuntuu välillä olevan. Kyllä sen hiljaisuudenkin keskellä jotain aina valmistuu. Tällä kertaa kolmet sukat ja huivi.

Sukka nro 1: Itselle piti saada nopeasti valmistuvat sukat kylmiä varpaita lämmittämään. Langaksi päätyi Seitsemän Veljeksen uusi värikäs Papukaija. Perusribbisukat 3.5 mm puikoilla. Pirteä väri, saa hyvälle tuulelle aina kun laittaa nämä suikat jalkaansa. Kuvassa väritys ehkä hieman ylikorostunutkin kun tuo hanki taustalla hohtaa..



Sukka nro 2: Neiti Kuopukselle sukkien suurkuluttajalle seuraavat sukat:





Mallina Charlene Schurch:n More Sensational Knitted Socks-kirjasta Broad Spiral Ribbing. Lankana näissäkin Seitsemän Veljestä. Tällä kertaa Jättiraita, puikkoina 3.5 mm Addin pyöröpuikko. Kantalappuun neuloin myös mallineuletta, samoin jatkoin sitä myös kärkikavennusten ajan. Näistä minä todella pidän. Näissä on sitä jotain mitä välillä paksumpiinkin sukkiin kaipailen: vähän mallia ja mukavat tehdä.

Sukka nro 3: Paluu arkeen, tavalliset miesten sukat Step 6 Mosaik.



Tuo lanka pyörinyt lankalaatikossa jo jonkin aikaa odottaen vuoroaan ja nyt päätyi 3 mm Addin pyöröpuikolle. Tällä hetkellä tuntuu tällä neulojalla olevan pyöröpuikkojen käyttö vallalla sukkia tehdessä. Niillä on vaan jotenkin niin helppo ja vaivaton neuloa. Nämä sukat menivät lahjaksi mieheni työkaverille.

Huivi: Baktus scarf.




Lankaa, Sandnes Garn Mini Palett, kului 70 g. Puikot taisivat olla 3.5 m. Huivi on jo ollut ahkerassa käytössä, omaan käyttöön kun jäi.